Opptatt hele helgen

Beklager for at jeg ikke har blogga denne helgen, men jeg har vært så opptatt sammen med kjæresten min at jeg rett og slett ikke har hatt tid til å blogge.
Jeg har hatt en fantastisk helg sammen med Jan Egil. På fredag hadde vi vært sammen i 9mnd, og måtte feires. Planen var å se titanic med snop og kos, men før det spilte Jan Egil litt cod mens jeg satt på pc og gjorde ingenting. Til slutt satt vi på filmen. Jeg tåler rett og slett ikke den filmen!! Jeg griner så mye at jeg forsatt er på gråten en time etter filmen er ferdig! Det er helt forferdelig. Det verste var nok at Jan Egil satt på "My heart will go on" flere ganger, og da bryter tårene med kinnet mitt som regndråper.

Helt på slutten av filmen når Rose har lagt seg i senga, dø, og kommer tilbake til Titanic og møter Jack. Det er helt klart at det er da jeg bryter ned med tårer

Akkurat her

Titanic er yndlings filmen min!
En utrolig fin film som får alt til å virke så ekte. Alle menneskene, følelsene og ikke minst hele tragedien.

Jeg har sett filmen minst 10 ganger, men jeg blir aldri lei den, og jeg tror jeg aldri blir lei den heller.

Hva syns dere om filmen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits