Jamaica til sommeren?

Vell, det er enda ikke helt sikkert.
Jan Egil og hans familie skal til Jamaica sammen i sommer, og Jan Egil drar ikke hvis ikke jeg får bli med og det har foreldrene hans sagt ja til. Mine foreldre har litt å si på saken, men jeg er tross alt 18 år når jeg reiser.
Uansett, Jan Egil blir lærling til neste år og kan allerede begynne å jobb i sommerferien, som betyr zero Jamaica. Han har krav på ferie selv om han i så fall begynner rett før vi skal reise. Derfor prøver jeg så inderlig å overtale han! Tenk så deilig!!

Jeg har aldri vært utfor Europas grenser og har kun vært i syden 2 ganger = 3 uker til sammen. Jeg er vandt med lange bil turer til Danmark eller til Bergen, som vi alltid gjør om sommeren. For meg er dette en "chance of a lifetime" til å oppleve en helt annen kultur, land, smaker og lyder. Jeg har egentlig alltid hatt lyst til å dratt til land langt borte.

Jeg ser det allerede for meg!

 

Har du allerede planer for sommeren 2011?

Én kommentar

myroadtovictory

01.des.2010 kl.11:17

Jamaica ser utrolig flott ut, dit vil jeg også reise engang! :)

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits