Jeg må tilstå noe...

Jeg vil ikke være en av dem jentene som gjør alt for å gå ned i vekt. Gå på all slags diett bare for å bli tynne.
Jenters selvbilde blir ødelagt hver dag, som jeg har sagt i flere innlegg om dette temaet, men akkurat dette temaet blir litt vanskelig for meg å skrive om. Jeg føler likevel jeg er nødt! Jeg håper jeg ikke får noe kommentarer som sier at jeg griner eller er som en helsefreak. Eneste grunnen til at jeg skriver dette er fordi jeg vet at dette vil løfte trykket fra brystet mitt.

Vell, det har seg slik at det siste året har jeg blitt mer lat, "deprimert" og spiser usunnere. Når jeg sier "deprimert" mener jeg bare at det har vært noen jeg har sagt til meg selv for å ha noe å skylde på. Å skylde på meg selv ville jo nesten vert selvmord!
Dette har resultert i at jeg er et BMI "poeng" i fra helsefarlig overvekt. Noen som skremmer seg veldig. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det sto at jeg burde ringe legen min og få snakt med han, men jeg vet ikke helt om det hjelper.
BMI min  er på 29

Hva kan jeg gjøre???

For et år siden målet jeg BMI min sist og da hadde jeg normal BMI, men bare et år sulle endre det hele!
Har dere der ute noen tips til meg?6 kommentarer

Jeanette Strand

07.des.2010 kl.23:53

Bmi er farli å regne ut ifra =)

Lenita

07.des.2010 kl.23:55

Så lenge du ikke føler deg "feit" så skal du ikke bry deg om BMI, vekt er som regel bare et tall, det som teller mest er det man har i hodet , og hvordan man er som person ! Jeg er sikker på at du er uten for fare enda :) så bare ta det helt med ro :)

bigandsmallmedusa

07.des.2010 kl.23:58

Eg skjønner ikkje ditta BMI greiene, og eg bryr meg egentlig fint lite om vekta.

Eg veit eg er litt større en noken andre, og ønsker at eg hadde den "perfekte" kroppen, men eg veit eg aldri kjem til å få den.

Så lenge man er frisk og sunn og i godt humør så er alt i orden, føler no eg.

Eg har vore gravid, og etter fødselen sleit eg med mage, og det gjorde eg før eg vart gravid, og det sliter eg ennå med, og det er no gått ti måneder sida eg fødte. Men eg er som eg er, eg liker å spise, eg liker å kose meg med chips og brus og snop og det kan ingen gjere noke med.

Eg trur ikkje noke på ditta BMI greiene, eg tror det er helst for å skremme dei skikkelige overvektige i USA. Du har ingenting å vere redd for ;)

Mathilde Emdal

08.des.2010 kl.00:58

BMI, også kalt Body Mass Index, er ikke noe å regne ut "overvekten" sin i fra. Det er helsefarlig. Om du trives med din egen kropp, så burde du ikke tenke på hvor mye dy veier, eller hva BMI'en din er! :-)

Vær fornøyd med deg selv, uansett hvor mange eller hvor få kilo du har på kroppen! :-)

idamariiee

08.des.2010 kl.01:28

Jeg tror BMI greiene ikke stemmer.. Jeg har lugget på 18 hele veien. Og jeg er definitivt ikke undervektig ;) Jeg er 168cm og veier 52 kilo i 2 år nå. Vekten går litt opp og ned men er alltid mellom 52 og 55. Og jeg er ikke tynn, det er tingen. Jeg har en tjukk beinbygning og er fortsatt litt lubben..

slankerinna

08.des.2010 kl.01:29

den viktigste målinga som går på helse er midja.mener det står at er du over 88 cm så er det helseskadelig for oss kvinner.Og det med bmi kan gå begge veier.bmi en går bare ut fra høyde/vekt og skiller ikke mellom fett og muskler.et veldig godt eksempel er to venninner av meg,de er like gamle veier det samme og skiller 1 cm i høyde.Hun ene har en stor mage og fått beskjed av legen at hun må slanke seg,hun andre ser faktisk tynn ut!så ergo,se på kroppen din,ikke bmi eller tallet på vekta:)

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits