Ja takk

Med flere hundre millioner solgte utgivelser - deriblant tidenes mestselgende album, mesterverket Thriller fra 1982 - og en nærmest endeløs rekke hits, var Michael Jackson den kanskje største popartisten verden noen gang vil få oppleve. 

Michael er det første albumet med nytt Jackson-materiale siden Invincible fra 2001. Den avdøde kongen av pop, elsket av en hel verden for sin banebrytende musikk, var kreativ til det siste: Han skrev og spilte inn sanger kontinuerlig, enten det var hjemme hos en venn i New Jersey eller i studioer i Las Vegas og Los Angeles. Første smakebit fra albumet var "Breaking News", mens Jackson på andre låter har med seg utvalgte gjesteartister: singlen "Hold My Hand" er en duett med Akon, 50 Cent dukker opp på "Monster" og Lenny Kravitz bidrar som rocka gitarist og produsent på "(I Can't Make It) Another Day". Albumets to siste låter understreker hvilket eksepsjonelt talent verden mistet ved Jacksons bortgang - "Behind The Mask" er funky, dansbar R&B i samme gate som "Wanna Be Startin' Somethin'", mens avsluttende "Much Too Soon" - med akustiske gitarer og delikate strykere - er en nydelig ballade fra Thriller-perioden.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits