Nyttårs forsett 2011

1. Trene mer!
I løpet av 2010 har jeg ikke trent en eneste gang, og er veldig skuffet over meg selv. Nå skal jeg skjerpe meg! i januar skal jeg melde meg innpå pulz treningssenter rett opp for jobben min.

2. Snop, brus og godt i helgene
Jeg klarte i en måned og holde brus kun i helgene, men når det gjelder snop osv har jeg et problem! Snop er jo så godt, folkens! 2011 skal jeg prøve ås godt jeg kan å spise snop, brus og godt kun i helgene, og kanskje etterhvert kanskje klare å slutte.

3. Slutte å bli så fort sint
Familien min har et temperament som ikke tåler en drit, og det har jo jeg arvet. Jeg blir fort sint og irritert, og jeg vet at kan irritere folk. Derfor skal jeg prøve så godt jeg kan å slutte!

4. Bli bedre på skolen
Jeg vet at jeg må skjerpe meg på skolen hvis jeg vil komme innpå den skolen jeg vil til neste år. Jeg er nok den en av de slakkeste i klassen og må derfor dra meg selv i gang med all skolearbeide til neste år!
Én kommentar

Katarinahans1

16.des.2010 kl.23:15

Genialt!

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits