Litt av alt

Synes det har vært en god stund siden jeg sist skrev et innlegg om hva jeg gjør om dagen. Nesten på tide nå ja.
Har egentlig ikke gjort noe stort i helgen. På fredag var jeg innom André sin jobb med Kristian, så dro jeg bort til Madla amfi for å besøke mamma til hun sluttet kl.22. Nesten av dagen bare slappet jeg av med tv og vestlandslefser <3 <3

På lørdag var jeg med Jan Egil før jeg gikk bort til Andrè og Jani kom etter, hvor Kristian, Magnus og Karsten allerede var. Vi fikk masse GOD mat mens vi så 2 freddie filmer. Jeg er ikke helt sikker på hva han hadde stelt i stad, men noe av det jeg smakte var vertfall ytrefilet av svin, soppstuing, hjemmelaget bolognese og oppskårne båt poteter kjempe godt! Jeg er egentlig ikke så stor fan av freddie filmene, men det gikk for den kvelden.
Bilder tatt av Magnus:
 

Idag har jeg og Jan Egil vært sammen i 10 mnd!! <3
Tiden går så alt alt for fort. Jeg føler vi nettopp har blitt sammen, men likevel føler jeg at jeg har kjent han hele livet mitt. Ganske rart det der. Har vært 10 herlige og deilig mnd, det er det ingen tvil om. Vi har hatt våre gode og vond dager, men alt i alt har vi egentlig alltid hatt det bra. Vi snakker med hverandre om alt, noen som gjør det lettere å samarbeide.
Utrolig glad for at du er her i livet mitt, Jan Egil. Du betyr mer enn du ane.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits