Slik krøller du håret

Med krølltang:

Start med tørt hår, det kan gjerne være hårskum eller et annet produkt med hold i håret på forhånd. Spray et varmebeskyttende produkt over hele håret.

Del håret inn i flere seksjoner. Hvor mye hår det er i hver seksjon avgjør hvor tette krøllene blir. Om du ønsker store bølger tar du mye hår i hver seksjon.

Ta krølltangen i den ene hånden, og snurr hver enkelt hårlokk rundt tangen. Begynn innerst ved hodebunnen, isteden for å begynne nederst og rulle oppover. Hold i 10-20 sekunder.

Rull håret forsiktig av tangen. Ikke rør krøllene før håret er helt avkjølt.

Så grer du lett igjennom krøllene med fingrene. Håret skal se naturlig krøllete ut, så krøllene må ikke være klasete og stive.

Spray lett over hårspray for ekstra hold. Om du ønsker en mer rufsete beach-look, kan du spraye over en saltvannspray og rufse håret med fingrene.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits