Tilbake for godt

Nå er jeg tilbake etter en god jule pause fra bloggen. Har savnet bloggen litt, og har flere ganger vurdert å blogge og begynt på innlegg, men jeg ville ikke stresse for mye i jula. Dessuten har jeg vært ute å reist med dårlig nett.
Jeg var bortreist i romjulen hos bestefar i Drammen. Meg og søstra mi var å shoppa hver dag der nede! Utrolig nok hadde jeg forsatt 800kr. når jeg kom hjem, men utrolig tunge koffert og mye nye saker. Var nemlig på dagstur til Oslo og fikk gått i butikker vi ikke har her hjemme i Stavanger. Som Weekday og Zara!! Pluss de normale butikkene, som H&M, gina, cubus, bodyshop, glitter osv.

På nyttår var gjengen hos Jan Egil. Fikk ikke tid til å drikke fordi jeg måtte passe til visse personer og rydde opp. Jeg følte litt ansvar siden dette var en test for Jan Egil. Foreldrene skulle ha det helt slikt når de kom hjem igjen i 2-3 tiden. Jeg hadde laget taco til 7-8 pers. men utrolige 2 personer stilte opp. litt av an start på kvelden. Sur og forbanna var jeg frem til drikka ble satt på bordet. Jaja, jeg koste meg jo for det om. Var helt øm i halsen etter sigaren jeg ikke skulle trekke ned. Det er en vane å trekke ned røyken ettersom jeg røykte før. Ikke så lett!!

Ikke så mye mer nytt som har skjedd egentlig. Bare det at det ikke er sikkert at vi reiser til Jamaica, men kanskje Mexico. Det er mye finere der enn på Jamaica fant meg og Jan Egil ut. Gleder meg som en unge!

Drar nok ikke fra Mexico uten en hel haug med suvenirer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits