Nå kan bare sommeren komme

Jeg gleder meg noe helt forferdelig til sommeren! Det skal bli så digg å sole meg, bade, grille, kunne gå ute uten en svær jakke og null skole. Dessuten er jeg ferdig på Godalen vgs til den tid, noe jeg egentlig gleder meg litt til (for slakke lærere!!) har ingenting med de søte medelevene mine å gjør <3
Jeg har allerede vindus shoppa på nettet og sett på klær jeg kan kjøpe meg til sommeren, hvis jeg får råd..

Jeg må nemlig legge av 2500,- hver måned av lønna mi (som er på 4000-3000,- hver måned) for å få råd til ferie tur med Jan Egil og familiens hans i sommer. Dessuten skal jeg ha en super 18års feiring sammen med Eirik, som kan koste meg opptil 3000,-. Jeg må ta vaksiner og kjøpe nytt pass helt selv. Synes dere det er litt for drøyt å måtte betale alt dette selv når man enda bor hjemme? Nei, det synes ikke foreldrene mine..

Håper jeg vertfall få råd til noen klær jeg kan ta med meg til Mexico/Jamaica/deilig herlig plass langt langt borte fra kalde Norge!!!
Her er mine favoritter:


Denne mintgrønne kjolen er en fin sommer kjole som ikke blir for fin. Denne kunne jeg tenke meg å bruke hvis vi skal ut i kveld i det sol fulte lande, eller hvis det blir noen bursdagen i løpet av sommeren. 
(Ellos)


Shorts er et must i sommerens varme hete (ikke i Norge vertfall) Jeg hadde en gang et par shorts, litt lysere enn disse, men den har jeg aldri brukt. Ikke spør meg hvorfor. Uansett, disse har den perfekte fargen og stoffet minner om at den er brukt.
(H&M)

Etterhvert som sommeren nærmer seg vil det nok dukke opp flere klesplagg, men foreløpig er det disse jeg vil kjøpe.

3 kommentarer

¤ Benita - Beero

05.jan.2011 kl.01:53

kjempefint :-)

steffensand

05.jan.2011 kl.02:02

sykt enig. tenk å ligge på en flyte madrass med en kald pils nå... aaaah så chill!

Sandra Marie

05.jan.2011 kl.02:27

mm! sommer<3

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits