Farger håret

Nå holder jeg på å farge håret mitt igjen! 3 gangen på 3 uker!! farlig farlig. Må jo passe på håret ettersom jeg bleker det hver gang!!!!

Det er bare selve hårfarge-krem-tingen som gjør slik at håret mitt ser blått ut

Nå skal jeg øye-øyeblikk ta ut kremen

4 kommentarer

Sonja Alexandra

12.jan.2011 kl.20:57

Platina blondt er veldig fint! synd det er ikke så sunt for håret da ;/

julie

12.jan.2011 kl.21:55

håret mitt er så flisete og fælt :( og har etterskille! jeg vil til frisøren men mamma, åååh! og jeg har så mye hår at det ikke kommer til å bli fint uansett >:((( jeg er sur..

- men det kommer til og bli fint hos deg:)

therese

12.jan.2011 kl.22:07

3 gang på 3 uke, farlig for håret ditt ja. Venninna mi vente ca. 4 uke/en månde hver gang når hun hadde sin bleke kamp hos frisøren xD
hvis jeg bleker håret blir det helt ødelagt, siden håret mitt e så fælt av farging fra før av :)

12.jan.2011 kl.22:12

har platina blond hår selv. digger det.. men du vet at det er litt riski å bleike det 3 ganger i løpet a 3 uker.. ? man kan få store sår i hodebunn, alergiske reaksjoner og håret blir veldig fort "tyggis" og kan knekke :/ jobber som frisør selv så vet hva jeg prater om.. mitt hår knekker litt inni mellom :P men lykke til! oppdater med etterbilde da :)

besøk gjerne min blogg. smaaskatter.blogg.no

susa <3

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits