Hva er i mitt hjem?

Jeg gikk løs med kameraet hjemme når jeg var home alone nå nettopp. Elsker å ta bilder, men det er ikke alltid like lett å finne motiv. Denne gangen valget jeg å viser dere litt hvordan det ser ut hjemme og litt detaljer. Kanskje dette er noe jeg kan begynne med?
Enjoy people!Mammas samling av bokser, som har vært brukt til te og kjeks. Dessuten en hjemmelaget musli, som mamma fikk av ei venninne til jul. Dette står på en hylla på kjøkkenet våres.


Her står jeg på kjøkkenet med stua og bokse-samlingen til moren min i bakgrunnen.


Det første som møter deg når du kommer opp i gården våres og skal dinge på, er dette nydelige skiltet som henger slik at du kan se det i vinduet. Jeg vet ikke helt hvor det er kjøpt, men antar det er Åhlens eller noe slik.


Disse to bildene henger i stua. Jeg tror disse er veldig gamle, men jeg husker ikke skikkelig når de ble kjøpt. En god kombo til resten av stua våres vertfall.Et baby bilde og et 3-4 år gammelt bilde av meg som står ved trappa på vei ned til kjelleren, hvor jeg går hver gang jeg skal ned på rommet mitt eller opp i første etasjen.


En bilde serie som mamma har malt. Hva det skal forestille er det bare mamma som kan svare på, for jeg underes hver gang jeg er på vei inn på rommet hva det skal være. De står nemlig i gangen rett ved rommet mitt.


Det første som møte deg når du kommer inn på rommet mitt er min største stolthet: Guns n roses plakten min, som egentlig er ganske stor. Den er jeg veldig redd for og veldig veldig glad i!Jeg elske orden, men HATER å rydde! ivertfall rommet mitt... Jeg kan ikke tro at jeg kan leve i slike forhold!


Jeg gir opp!! heheh


Magnet tavlen min på rommet mitt. Bilder av meg og Jan Egil, et fra en fest i sommer og mitt forbilde Marilyn Monroe.

Hva synes dere?

3 kommentarer

Martine♥it

01.feb.2011 kl.17:41

fine bilder :)

Natasha

02.feb.2011 kl.02:28

Kult :)

Amarulla

02.feb.2011 kl.04:12

you got styyyle baby!

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits