Inspo

Jeg skal ut å ta noen bilder av ei venninne av meg til oppgaven vi holder på med på skolen. jeg skal mixe litt Marilyn med falsk pels. Legger ut redigerte og ferdige bilder imorgen hvis jeg får tid, hvis ikke får dere de på torsdag

Én kommentar

Malin

02.feb.2011 kl.01:08

SV; Tatoveringen jeg tok, fikk jeg en antatt pris på 3500 til 4000, men etter tatoveringen var ferdig satte tatovøren ned prisen til 3000. Det varierer såklart masse på hvor du er i landet på hvor masse tatoveringen kommer til å koste, og også ventetiden. Men spør tatovøren når du bestiller deg time, hva tatoveringen kommer til å koste, og ta med deg litt mere enn det - sånn i tilfelle. Selv hadde jeg med 5000 kroner til tatovøren her i byen, og gikk ut med 2000 sikret i lommeboka.

Husk, at om du skal ta en tatovering anbefaler de fleste tatovører og folk generelt at man skal ha noe som betyr noe for en, og ikke bare ta noe for at den var søt, eller at du vil ha datoen du og kjæresten din ble sammen, for til slutt så ender du opp med en tatovering som muligens minner deg om da dere slo opp eller noe liknende - det er mange som har gått på den smellen og må 'rette opp' med laserbehandling som legger igjen et meget 'fint' arr... Du må også tenke på hvor du skal ha den hen - gjør du som meg og tar en stor tatovering på innsiden av underarmen blir det mest sannsynlig vanskeligere å få seg jobb i butikker for de fleste vil ha folk som ikke ha tatoveringer - selv om det begynner å bli mere og mere normalt.

Også viktig når du skal ta deg tatovering; hvem du tar den til! Om du går til noen som ikke er profesjonelle (jobber offentlig med det) så kan du risikere en stygg tatovering, infeksjoner for at utstyret ikke er rent, og om noe går galt han du ikke saksøke for det er såkalt 'svart arbeid' og gjelder ikke. Og om det er flere tatoverings studio i byen din, gå til den med best rykte! Ikke dra til en shabby butikk som ikke er noe renslig, bare for at du kan spare deg en tusenlapp, heller legg på den tusenlappen så slipper du infeksjoner og andre skader på din tatovering og hud!

Når du er i studioet og skal ta tatoveringen, snakk med tatovøren, fortell han/hun om det gjør vondt, smil litt og vær hyggelig, så er nok tatovøren det tilbake! Men du må også huske på at selv om man er hyggelige og snakker, så skal tatovøren gjøre jobben sin, for at du skal bli mest mulig fornøyd. Om det er noe du også er usikker på angående tatoveringen (skygge, farge OSV), spør tatovøren hva han/hun synes og heller drøfte det som et forslag. På min tatovering spurte jeg selv hva tatovøren syntes om skyggelegging bak tengene, og vi så litt på det og endte opp med det - så jeg er glad for at jeg hørte på tatovøren. Men du må ikke glemme at det er DIN tatovering, og hun kan heller se på det som tatovøren sier som et forslag som du kan drøfte med deg selv.

Etter du har tatt tatoveringen; IKKE hør på andre om hva du skal gjøre med den! Om du har noen spørsmål får du heller slå av en prat med tatovøren og høre på det han/hun har å si om hva du skal gjøre for å få den til å gro som den skal. du får mest sannsynlig med en 'bruksanvisning' eller kvittering som forteller deg det du skal gjøre.

Det er liksom bare tips og 'veiledning' på en måte, for jeg kjenner folk som har fått skikkelig stygge tatoveringer for å ikke ha gått til de rette folka eller uprofesjonelle folk som tatoverer folk i stua si - og venner som har gått på smellen og ta en tatovering for at den er fin eller søt :p Så visse plasser og tatovører bør du ikke stole for masse på. også, om du har en lav smerteterskel er det lurt å få seg en liten tatovering til å begynne med - de er ikke like vonde å ta. Jeg fikk nesten sjokk over hvor vond denne store var :D

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits