Photoshoot

Jeg har en oppgave på skolen hvor jeg valgte å ta bilder for å skape best mulig uttrykk. Etter mye frem og tilbake med den ene jenta jeg hadde avtalt med, fikk jeg nok. Den første jeg tenkte på da var Emilie. Ei nydelig jente i klassen til lillesøstra mi, som jeg egentlig har kjent i all år. Foreldrene våres bodde sammen før og hun er tremenningen til faren min.

Planen min var egentlig å ta bildene ute i naturen rett ut for skolen, men pga øse pøse regn kunne jeg bare GLEMME å ta bilder ute. Oppgitt og skuffet som jeg var oppsøkte jeg hjelp fra mamma etter jeg hadde kommet hjem fra skolen. Hun tipset meg om å ringe barne- og ungdomsskolen som ligger 300m fra huset mitt, og spørre rektoren der om jeg kunne låne amfiet ut på dagen (hvite vegger + trapper = fin kombo) Jeg fikk et klart JA!!

Her har dere litt av resultatet:

Nydelig jente som var lett å jobbe med! Kjempe fornøyd.
Hva synes dere?

7 kommentarer

€ Benita - Vinn solkort!

03.feb.2011 kl.00:46

så fine bilder :-)

malene fossum

03.feb.2011 kl.02:20

Fine bilder:)

bodøstatesofmind

03.feb.2011 kl.02:25

fine bilda !

Lene

03.feb.2011 kl.05:37

Fine bilder:-)
Utrolig fine bilder! :D

ingrid

03.feb.2011 kl.07:29

Fine bilder!

KOmmentar tilbake? :)

Bennetta

03.feb.2011 kl.07:43

Kjempe fint bilde, du er pen :)

Skriv en ny kommentar

Mari Antoinette

Mari Antoinette

17, Stavanger

Beste gutten, Jan Egil <3 Jeg kommer til å blogge mye om foto, redigering og mote, men mest om hverdagen min og ting som interesserer meg. Jeg vil gjerne bli fotograf og kanskje starte mitt helt egent fotostudio her på Hundvåg (hvor jeg bor) Jeg håper at bloggen kan gi meg litt hjelp med respons på bilder osv.

Kategorier

Arkiv

hits